Categories

Nou Espiral

Nou Espiral ofereix des del curs 2010-2011 un 50% de descompte a tots els nens, nenes i joves escolaritzats als centres d’ensenyament de Salt.

Programació 2010-2011

L’escola, a part d’oferir diverses activitats per a nens/es (de 4 a 14 anys) com: dansa clàssica, dansa creativa, hip-hop, entre d’altres, també ofereix la possibilitat de rebre una formació completa de nivell elemental (dansa clàssica, puntes, dansa espanyola, castanyoles i dansa contemporània). Actualment hi ha dos grups cursant aquesta formació.

Nou Espiral neix el 19 de març de 2000, amb l’objectiu de ser un espai destinat a promoure la Dansa i d’altres Arts Escèniques a través de la Formació, la Creació i la Difusió en un espai expressament creat per a tal finalitat, ja que disposa de 4 aules adaptades per a activitats de Dansa o Teatre, una aula especial per a classes o assajos musicals i un espai polivalent equipat  amb un escenari i que fa la funció, alhora, d’aula de Dansa.

El projecte consisteix en donar una amplia oferta d’activitats formatives de Dansa, Tècniques Corporals, Tècniques Coreogràfiques, Improvisació i Interpretació corporal i gestual, percussió i d’altres que poden anar sorgint amb els anys, destinades i adequades a diferents edats i nivells.

Per a tal finalitat es compta sempre amb professionals especialitzats en cada activitat de manera que es garanteixi una formació correcta i de nivell, tant per a persones amb un interès professional com per a d’altres que busquen activitats de lleure o millorar la seva salut física, mental i espiritual. Aquestes activitats es porten a terme en curs escolar, cursos trimestrals, intensius de cap de setmana i cursos d’estiu.

En l’apartat de Creació i Difusió es busca motivar contínuament els estudiants de Dansa i d’altres arts a crear els seus propis treballs artístics a través de nombroses col·laboracions amb entitats diverses que, en motiu d’actes que celebren al llarg de l’any, sol·liciten petits espectacles o mostres de Dansa o d’altres tècniques artístiques per amenitzar els actes que duen a terme. Per tal de facilitar aquestes creacions Nou Espiral posa a disposició dels alumnes aules per a poder assajar i assessorament professional. Des del 2004 Nou Espiral i l’Ajuntament de Salt organitzen el Festival DANSALT, on durant el mes d’abril s’ofereixen diverses activitats relacionades amb la Dansa en diferents espais de l’àrea urbana de Salt.

Sense comentaris