Categories

13ª Festa del Llibre Gegant de la Massagran

L’abril del 1998  es va fer la primera Festa del Llibre Gegant de la Massagran. Enguany s’ha celebrat la 13ª edició i la idea de fer una festa per escriure entre tots un nou llibre per a la biblioteca i que aquest fos gegant, continua essent plena de sentit. La festa s’ha anat fent cada cop més gran, amb més col·laboradors i amb més participants, i ha esdevingut el gran dia de la biblioteca: unes setmanes abans es fan tallers per ajudar els nens i nenes a fer els seus contes. La festa ja és una data esperada per a molts dels petits usuaris que cada tarda van a la biblioteca i el Llibre Gegant ,cada cop és més gruixut. Enhorabona!!! És una idea fantàstica i una festa preciosa…

> Biblioteca Massagran

> 10 anys del Llibre Gegant

Sense comentaris